Om SPY | SPY System

VI KENDER
BRANCHEN
INDEFRA

De fleste medarbejdere hos SPY har selv været mange år i mode- og tekstilbranchen. Det betyder, at alle de specielle behov, som lige præcis tekstilbranchen har, de er tænkt ind i systemet fra starten og siden videreudviklet. En udvikling, der for resten aldrig stopper.

MØD MENNESKERNE HOS SPY

Vi er en broget flok. Men vi brænder alle sammen for at
gøre din hverdag nemmere. Og din forretning bedre.

Hanne Bækgaard Therkelsen

Support og livline

Du kan spørge Hanne om alt. Alt om SPY systemet. Men også alt om salg i tøjbranchen. Hanne har selv næsten 20 års erfaring med salg, service, sælger- og agentsupport, koordinering og meget mere. Bare ring. Du vil ikke fortryde det.

Dan Skovsbøll

Ledelse, design og udvikling

Dan er vokset op i IT-branchen. Han har især fokus på, hvordan digitalisering og IT kan udvikle og optimere virksomheder. Primært i modeindustrien.

Poul M. Kristensen Escribano

Kommunikation og livline

Når IT skal kommunikeres så alle kan forstå det, så er Poul manden. Med en uddannelse i E-koncepter og erfaring fra marketing hjælper han med at bringe SPY tættere på brugerne gennem kommunikation, support og service design.

Jens Bjerre Kristiansen

Ledelse og integration med økonomisystemer

Egentlig er Jens udlært radiomekaniker hos B&O. Men radioerne blev udskiftet med IT, hvor Jens har mere end 20 års erfaring som konsulent og udvikler på økonomisystemer.

Iben Viborg Hansen

Support og livline

Iben kender tøjbranchen som få. Hun er selv uddannet indkøber, har arbejdet som Brand Manager, haft ansvar for produktstyring og salg. Mere end 20 års erfaring med indkøb, produktion og wholesale hos flere virksomheder gør, at Iben kan hjælpe dig med meget mere end funktionerne i SPY.

Jesper Bjerregaard

Ledelse og salg

Siden Jesper gik ud af skolen har han været sælger, så salgschef, stifter af og CEO hos nogle af Danmarks største og bedst kendte mode- og tekstilvirksomheder. Jesper kender i den grad tøjbranchen indefra.

HVAD ER EGENTLIG MENINGEN MED DET HELE?

HVAD ER EGENTLIG MENINGEN MED DET HELE?

To mænd mødes. Får en god idé. Sætter sig for at skabe SPY. Og resten er, som man siger, historie.

Se den her

Jakob Skuldbøl

Support og livline

Jakob har, med 13 års erfaring som salgskoordinator fra tekstilbranchen, en god forståelse for hvad der skal til for at både salg, indkøb, økonomi og lager hænger sammen. Og så er han vant til at yde kundeservice, hvor kombinationen af viden og erfaring dagligt kommer kunderne til gavn.

Chilli

Kontorhund

”Vov vov vov vov vov vov vuf vov”

Jakob Nygård Larsen

Programmør

Jakob har altid vidst, at ’noget med computere’ var vejen frem. Det har betydet studier i både datalogi og datamatik. I sidste ende vandt praktikken dog over teorien. Det har vi – og SPYs kunder - glæde af hver dag.

Mette Skovsbøll

Support og livline

Mette er egentlig butiksuddannet. Men efter mere end 10 år med forskellige jobs i tøjbranchen gik turen videre til IT branchen, kundeservice og administration. Mette har været med hos SPY fra allerførste dag og har ansvar for support, rådgivning, undervisning og økonomi. Og lidt for hunden Chilli.

Nicolai Timmerby Steffensen

Programmer

En årelang og brændende interesse for IT, hardware og programmering betød, at Nicolai tog en uddannelse som datatekniker i 2015. Siden har han arbejdet hos SPY og lysten til at programmere er heldigvis ikke blevet mindre.

Thomas Pirajá Hansen

Programmør

Der er næsten ikke den uddannelse indenfor Computer Science – og musik - som Thomas ikke har. Kombineret med mange års erfaring i at udvikle og lede store IT projekter hos internationale giganter er det noget af et scoop, at Thomas nu er hos SPY.

Jan Ebsen

Programmør

Jan har altid haft en stærk interesse for IT og for hvordan det fungerede under ”motorhjelmen”, hvilket har resulteret i mottoet ”Hvis det kan skilles ad, så kan det også sættes sammen igen”. Han har siden 2008 arbejdet med kodning og udvikling af hjemmesider og er drevet af forbedringer og optimeringer.

Fraklip

Dem må du også gerne se

Fotografen var mindst lige så meget på arbejde som os andre, da vi lavede de flotte billeder og små film. Det kom der en masse sjove situationer ud af.

Mads Willerslev Føhns

Ledelse og Styrmand for programmørerne

Hvis du kan tænke det, så kan Mads programmere det. Hans baggrund er HTX med speciale i teknologi. Og når der ikke bliver kodet, så er Mads leder for en flok spejdere.

Vil du med en tur
op på Alpe d’Huez?

Her er plads til alle. Også det lokale band.

Kaffemøder?
bare kom forbi.

Nye ideer.
Nye horisonter.

Vi kan godt lide der er fart på.
Også på boldene.

Kontakt os

Det starter
med en snak

Inden du beslutter dig for, om SPY er det
helt rigtige valg, så lad os tale sammen.

Fang os her

Kontakt os

Det starter
med en snak

Inden du beslutter dig for, om SPY er det
helt rigtige valg, så lad os tale sammen.

Fang os her