Om SPY | SPY System

VI KENDER
BRANCHEN
INDEFRA

De fleste medarbejdere hos SPY har selv været mange år i mode- og tekstilbranchen. Det betyder, at alle de specielle behov, som lige præcis tekstilbranchen har, de er tænkt ind i systemet fra starten og siden videreudviklet. En udvikling, der for resten aldrig stopper.

MØD MENNESKERNE HOS SPY

Vi er en broget flok. Men vi brænder alle sammen for at
gøre din hverdag nemmere. Og din forretning bedre.

Susanne Soelberg

Lunch lady

”Uden mad og drikke, duer helten ikke” Det ved Susanne, som sørger for at frokosten er en fornøjelse og at hele huset trives hver eneste dag.

Lieke Vrakking

Support og livline

Lieke øger teamet med 20 års erfaring inden for tekstilindustrien med fokus på at forbedre kvaliteten af beklædningsgenstande og produktion. At møde kundekrav og sætte standarderne for forbedring. Hun er vant til at træne leverandører og hold i forståelse for kvalitet, processer og arbejdsgange.

Lisa van Donselaar

Support og livline

Lisa har en baggrund inden for detailhandel. Med over 15 års erfaring inden for sko, dametøj og herretøj. Som en erfaren teamleder er hun vant til at opbygge forbindelser til mennesker. Lisa kan lide at løse problemer med fokus på muligheder, potentialer og konstant forbedring.

Thomas Olsson

Udvikler

Thomas har været bidt af programmering længe og er en dedikeret udvikler der altid har øje for detaljen. Når han ikke koder, bruger han tid på at optimere sit Smart Home. Hvis du har hørt om en god dansk komiker, kan du være sikker på, at Thomas kan citere flere af deres jokes.

Oliver Korsholm

Udvikler

Oliver er datatekniker med speciale i programmering. Han har flair og forståelse af koden inde i ”maskineriet” der er med til at gøre en forskel i SPYs konstante udvikling. Her arbejder han sammen med resten af udviklingsteamet med vedligeholdelse – og implementering af nye funktioner.

Michael Andersen

Udvikler

Michael begyndte i sine tidlige teenageår sin rejse indenfor programmering, drevet af ren nysgerrighed. Gennem årene har han udviklet en solid kompetence og forståelse for de forskellige facetter indenfor programmering. Det motiverer ham at konstant udforske, lære og forbedre sine evner. Dette gør ham til en dedikeret udvikler hos SPY, altid ivrig efter at dygtiggøre sig yderligere og tage sin ekspertise til nye højder.
HVAD ER EGENTLIG MENINGEN MED DET HELE?

HVAD ER EGENTLIG MENINGEN MED DET HELE?

To mænd mødes. Får en god idé. Sætter sig for at skabe SPY. Og resten er, som man siger, historie.

Se den her

Lene kusk Mikkelsen

Support og livline

Lene har beskæftiget sig med både lager, salg og med de mange års erfaring som indkøber i flere tekstilvirksomheder er Lene den perfekte supporter. Hun hjælper kunderne til dørs med hendes rolige personlighed og kølige overblik.

Susanna Wermuth

Support og livline

Susanna er uddannet som indkøber og har mange års erfaring fra branchen. Hendes store erfaring gør at hun kender til alle de forskellige arbejdsgange helt fra design til salg, indkøb, produktion og lager. Der er styr på det hele og ellers bliver der det når Susanna er på sagen – et imødekommende smil og support i verdensklasse.

Tina Fonnesbech Pedersen

Ambassadør og Livline

Overvejer du om SPY er en løsning for dig? Så skal du have fat i Tina, som meget gerne kommer på besøg og præsenterer SPY for dig. Når Tina ikke har travlt med møder med firmaer, der gerne vil høre mere om SPY, hjælper hun til i supporten. Tina har mange års erfaring fra branchen og har en meget bred viden om stort og småt. Tina har et skarpt øje for at få tingene til at hænge sammen på tværs af hele værdikæden.

Jakob Østergaard

Teknisk support og livline

Jakob er oprindelig uddannet som pædagog. Pædagogikken blev dog udskiftet med IT med særlig fokus på brugersupport. Jakob har mere end 25 års erfaring med it-support og arbejder altid ud fra mottoerne ”der findes ingen dumme spørgsmål” samt ”det fixer vi ”. Så driller IT’en er Jakob altid klar til at hjælpe.

Jette Faartoft

Finansiel support og livline

Jette kommer fra den finansielle branche og har mange års erfaring som kunderådgiver hos Midt Factoring. Hendes viden og tilgang til opgaverne gør, at Jette er den rette til hjælp med det finansielle, opsætninger og integrationer til økonomisystemer.

Mathias Kamuch Kristensen

Frontend udvikler

Mathias, den altid glade multimediedesigner, har en baggrund i programmering og design. Nu kanaliserer han sin IT-begejstring ind i tekstilbranchen. Fra barnsben har fascinationen af IT, film og grafisk design drevet ham, og nu blander han teknologiens og tekstil verden med hver linje kode. Mathias' mål er at gøre tekstilindustrien mere brugervenlig og visuelt engagerende.

Tina Joensø

Support og livline

Tina har over 11 års erfaring som salgs-, e-commerce- og Key-account-koordinator fra tekstilbranchen. Hun har blandt andet arbejdet i store tøj koncerner, men også ved en del mindre virksomheder. Vores kunder nyder godt af Tinas meget brede og gode forståelse for hele værdikæden i tekstilbranchen.

Hanne Bækgaard Therkelsen

Support og livline

Du kan spørge Hanne om alt. Alt om SPY systemet. Men også alt om salg i tøjbranchen. Hanne har selv næsten 20 års erfaring med salg, service, sælger- og agentsupport, koordinering og meget mere. Bare ring. Du vil ikke fortryde det.

Dan Skovsbøll

Ledelse, design og udvikling

Dan er vokset op i IT-branchen. Han har især fokus på, hvordan digitalisering og IT kan udvikle og optimere virksomheder. Primært i modeindustrien.

Poul M. Kristensen Escribano

Kommunikation og livline

Når IT skal kommunikeres så alle kan forstå det, så er Poul manden. Med en uddannelse i E-koncepter og erfaring fra marketing hjælper han med at bringe SPY tættere på brugerne gennem kommunikation, support og service design.

Jens Bjerre Kristiansen

Ledelse og integration med økonomisystemer

Egentlig er Jens udlært radiomekaniker hos B&O. Men radioerne blev udskiftet med IT, hvor Jens har mere end 20 års erfaring som konsulent og udvikler på økonomisystemer.

Iben Viborg Hansen

Support og livline

Iben kender tøjbranchen som få. Hun er selv uddannet indkøber, har arbejdet som Brand Manager, haft ansvar for produktstyring og salg. Mere end 20 års erfaring med indkøb, produktion og wholesale hos flere virksomheder gør, at Iben kan hjælpe dig med meget mere end funktionerne i SPY.

Jesper Bjerregaard

Ledelse og salg

Siden Jesper gik ud af skolen har han været sælger, så salgschef, stifter af og CEO hos nogle af Danmarks største og bedst kendte mode- og tekstilvirksomheder. Jesper kender i den grad tøjbranchen indefra.

Jakob Skuldbøl

Support og livline

Jakob har, med 13 års erfaring som salgskoordinator fra tekstilbranchen, en god forståelse for hvad der skal til for at både salg, indkøb, økonomi og lager hænger sammen. Og så er han vant til at yde kundeservice, hvor kombinationen af viden og erfaring dagligt kommer kunderne til gavn.

Jakob Nygård Larsen

Udvikler

Jakob har altid vidst, at ’noget med computere’ var vejen frem. Det har betydet studier i både datalogi og datamatik. I sidste ende vandt praktikken dog over teorien. Det har vi – og SPYs kunder - glæde af hver dag.

Mette Skovsbøll

Support og livline

Mette er egentlig butiksuddannet. Men efter mere end 10 år med forskellige jobs i tøjbranchen gik turen videre til IT branchen, kundeservice og administration. Mette har været med hos SPY fra allerførste dag og har ansvar for support, rådgivning, undervisning og økonomi.

Nicolai Timmerby Steffensen

udvikler

En årelang og brændende interesse for IT, hardware og programmering betød, at Nicolai tog en uddannelse som datatekniker i 2015. Siden har han arbejdet hos SPY og lysten til at programmere er heldigvis ikke blevet mindre.

Jan Ebsen

Udvikler

Jan har altid haft en stærk interesse for IT og for hvordan det fungerede under ”motorhjelmen”, hvilket har resulteret i mottoet ”Hvis det kan skilles ad, så kan det også sættes sammen igen”. Han har siden 2008 arbejdet med kodning og udvikling af hjemmesider og er drevet af forbedringer og optimeringer.

Fraklip

Dem må du også gerne se

Fotografen var mindst lige så meget på arbejde som os andre, da vi lavede de flotte billeder og små film. Det kom der en masse sjove situationer ud af.

Mads Skovgaard Føhns

Ledelse og Styrmand for udviklerne

Hvis du kan tænke det, så kan Mads programmere det. Hans baggrund er HTX med speciale i teknologi. Og når der ikke bliver kodet, så er Mads leder for en flok spejdere.

Vil du med en tur
op på Alpe d’Huez?

Her er plads til alle. Også det lokale band.

Kaffemøder?
bare kom forbi.

Nye ideer.
Nye horisonter.

Vi kan godt lide der er fart på.
Også på boldene.

Kontakt os

Det starter
med en snak

Inden du beslutter dig for, om SPY er det
helt rigtige valg, så lad os tale sammen.

Fang os her

Kontakt os

Det starter
med en snak

Inden du beslutter dig for, om SPY er det
helt rigtige valg, så lad os tale sammen.

Fang os her