Dit SPY team | SPY System

Når du spørger så skal du have svar

De fleste medarbejdere hos SPY har selv været mange år i mode- og tekstilbranchen. Det betyder, at alle de specielle behov, som tekstilbranchen præsenterer, er blevet indarbejdet i systemet fra starten og sidenhen videreudviklet. En udvikling, der for resten aldrig standser.

I supporten møder du...

Iben Viborg Hansen

Support og livline

Iben kender tøjbranchen som få. Hun er selv uddannet indkøber, har arbejdet som Brand Manager, haft ansvar for produktstyring og salg. Mere end 20 års erfaring med indkøb, produktion og wholesale hos flere virksomheder gør, at Iben kan hjælpe dig med meget mere end funktionerne i SPY.

Hanne Bækgaard Therkelsen

Support og livline

Du kan spørge Hanne om alt. Alt om SPY systemet. Men også alt om salg i tøjbranchen. Hanne har selv næsten 20 års erfaring med salg, service, sælger- og agentsupport, koordinering og meget mere. Bare ring. Du vil ikke fortryde det.

Mette Skovsbøll

Support og livline

Mette er egentlig butiksuddannet. Men efter mere end 10 år med forskellige jobs i tøjbranchen gik turen videre til IT branchen, kundeservice og administration. Mette har været med hos SPY fra allerførste dag og har ansvar for support, rådgivning, undervisning og økonomi.

Har du brug for hjælp?

Tina Fonnesbech Pedersen

Ambassadør og Livline

Overvejer du om SPY er en løsning for dig? Så skal du have fat i Tina, som meget gerne kommer på besøg og præsenterer SPY for dig. Når Tina ikke har travlt med møder med firmaer, der gerne vil høre mere om SPY, hjælper hun til i supporten. Tina har mange års erfaring fra branchen og en meget bred viden om stort og småt. Tina har et skarpt øje for at få tingene til at hænge sammen på tværs af hele værdikæden.

Susanna Wermuth

Support og livline

Susanna er uddannet som indkøber og har mange års erfaring fra branchen. Hendes store erfaring gør at hun kender til alle de forskellige arbejdsgange helt fra design til salg, indkøb, produktion og lager. Der er styr på det hele og ellers bliver der det når Susanna er på sagen – et imødekommende smil og support i verdensklasse.

Lene kusk Mikkelsen

Support og livline

Lene har beskæftiget sig med både lager, salg og med de mange års erfaring som indkøber i flere tekstilvirksomheder er Lene den perfekte supporter. Hun hjælper kunderne til dørs med hendes rolige personlighed og kølige overblik.

Lieke Vrakking

Support og livline

Lieke øger teamet med 20 års erfaring inden for tekstilindustrien med fokus på at forbedre kvaliteten af beklædningsgenstande og produktion. At møde kundekrav og sætte standarderne for forbedring. Hun er vant til at træne leverandører og hold i forståelse for kvalitet, processer og arbejdsgange.

Her får du gode råd og vejledning

Jakob Skuldbøl

Support og livline

Jakob har, med 13 års erfaring som salgskoordinator fra tekstilbranchen, en god forståelse for hvad der skal til for at både salg, indkøb, økonomi og lager hænger sammen. Og så er han vant til at yde kundeservice, hvor kombinationen af viden og erfaring dagligt kommer kunderne til gavn.

Tina Joensø

Support og livline

Tina har over 11 års erfaring som salgs-, e-commerce- og Key-account-koordinator fra tekstilbranchen. Hun har blandt andet arbejdet i store tøj koncerner, men også ved en del mindre virksomheder. Vores kunder nyder godt af Tinas meget brede og gode forståelse for hele værdikæden i tekstilbranchen.

Jette Faartoft

Finansiel support og livline

Jette kommer fra den finansielle branche og har mange års erfaring som kunderådgiver hos Midt Factoring. Hendes viden og tilgang til opgaverne gør, at Jette er den rette til hjælp med det finansielle, opsætninger og integrationer til økonomisystemer.

Lisa van Donselaar

Support og livline

Lisa har en baggrund inden for detailhandel. Med over 15 års erfaring inden for sko, dametøj og herretøj. Som en erfaren teamleder er hun vant til at opbygge forbindelser til mennesker. Lisa kan lide at løse problemer med fokus på muligheder, potentialer og konstant forbedring.

Har du brug for
hjælp lige nu?

Ring: +45 9799 7776

Mail: info@spysystem.dk