Dit SPY team | SPY System

Når du spørger så skal du have svar

De fleste medarbejdere hos SPY har selv været mange år i mode- og tekstilbranchen. Det betyder, at alle de specielle behov, som lige præcis tekstilbranchen har, de er tænkt ind i systemet fra starten og siden videreudviklet. En udvikling, der for resten aldrig stopper.

I supporten møder du...

Iben Viborg Hansen

Support og livline

Iben kender tøjbranchen som få. Hun er selv uddannet indkøber, har arbejdet som Brand Manager, haft ansvar for produktstyring og salg. Mere end 20 års erfaring med indkøb, produktion og wholesale hos flere virksomheder gør, at Iben kan hjælpe dig med meget mere end funktionerne i SPY.

Charlotte F. Nielsen

Support og livline

Forskellige virksomheder i tøjbranchen har haft glæde af Charlottes gode humør i mere end 16 år. Charlotte har stor erfaring med alle de processer og arbejdsgange, som er helt unikke for branchen. Og så har hun masser af erfaring med eksportsalg og Private Label fra A-Z. En viden, der hver dag kommer kunderne til gode.

Hanne Bækgaard Therkelsen

Support og livline

Du kan spørge Hanne om alt. Alt om SPY systemet. Men også alt om salg i tøjbranchen. Hanne har selv næsten 20 års erfaring med salg, service, sælger- og agentsupport, koordinering og meget mere. Bare ring. Du vil ikke fortryde det.

Mette Skovsbøll

Support og livline

Mette er egentlig butiksuddannet. Men efter mere end 10 år med forskellige jobs i tøjbranchen gik turen videre til IT branchen, kundeservice og administration. Mette har været med hos SPY fra allerførste dag og har ansvar for support, rådgivning, undervisning og økonomi. Og lidt for hunden Chilli.

Her får du gode råd og vejledning

Jakob Skuldbøl

Support og livline

Jakob har, med 13 års erfaring som salgskoordinator fra tekstilbranchen, en god forståelse for hvad der skal til for at både salg, indkøb, økonomi og lager hænger sammen. Og så er han vant til at yde kundeservice, hvor kombinationen af viden og erfaring dagligt kommer kunderne til gavn.

Tina Rønn Clausen

Support og livline

Med næsten 30 års erfaring i tøjbranchen, har Tina en solid viden og baggrund der gør, at hun kan supportere og rådgive dig i meget mere end SPY. Hun har arbejdet som teamleader med fokus på salg og support i alle afskygninger. Tina har et bredt kendskab til virksomhedsprocesser i alle led, og et godt øje for et sundt workflow.

Har du brug for
hjælp lige nu?

Ring: +45 9799 7776

Mail: info@spysystem.dk