Alt i ét | SPY System

Få indsigt i hele din forretning

Uanset om du vil vide, hvilke styles der sælger bedst, hvad der ligger på lageret lige nu, hvilke sælgere der er foran eller bagud, hvordan det går med varer fra en bestemt leverandør, hvilke kunder der performer bedst eller noget helt sjette, så giver SPY dig svar.

Med ganske få klik kan du hente nøgletal. Så du får et unikt overblik over alt fra tegneblok til tøjstativ. Med alle de detaljer, som du har lyst til at dykke ned i.

Præsenteret så alle kan se fidusen

Du skal ikke være IT-nørd for at bruge SPY. Systemet er bygget så logisk at du hurtigt finder vej. Eller genvej. Og så kan du glæde dig til at arbejde med et visuelt system, der f.eks. viser de styles du sælger. Eller designer eller køber ind eller lagerfører.

Designet til at gøre alting nemmere

Udgangspunktet for SPY er at gøre alle bedre til deres arbejde. Indkøberen, sælgeren, lagermedarbejderen og chefen for det hele. En effektiv hverdag er en god hverdag. Det gælder vist i alle led.

Indkøb

Indkøb har aldrig været mere overskueligt

Med SPY får indkøberne et komplet værktøj, der giver overblik over alt fra økonomi til styles og performance.

Se hvordan

Salg

Sælg mere med et ordresystem, der leverer

Du kan se frem til et system, der sikrer at jeres salg optimeres. Per kollektion, per style, per kunde, per sælger… Nysgerrig?

Se mere

Lager

Når lageret spiller går alting hurtigere

Varer ind. Varer ud. Her kommer de på pakkebord hurtigt og uden fejl. Håndscannere og lokationsstyring, sparer både tid og skridt.

Se hvorfor

B2B portal

Giv dine kunder en god oplevelse med B2B Portalen

Hvorfor ikke lade kunderne købe, når det passer dem? Direkte på en elegant B2B portal, der både gør deres indkøb og din administration til en god oplevelse.

Se B2B portalen

Kontakt os

Det starter
med en snak

Inden du beslutter dig for, om SPY er det
helt rigtige valg, så lad os tale sammen.

Fang os her

Kontakt os

Det starter
med en snak

Inden du beslutter dig for, om SPY er det
helt rigtige valg, så lad os tale sammen.

Fang os her