Økonomisupporter | SPY System

SPY søger en systemstærk økonomisupporter, der brænder for at rådgive og yde kundeservice i verdensklasse. Kan du lide at arbejde med økonomi, og har du interesse for IT-systemer? Kan du godt lide at nørde med systemerne og være superbruger på SPY system? Brænder du for udvikling, support og implementering af systemer? Så har vi her en fantastisk jobmulighed.

Jobbet
SPY er i en rivende udvikling og søger, til en nyoprettet stilling, en økonomisupporter, som skal hjælpe kunderne med at få det største udbytte af SPY.

Dine opgaver vil være varierede og vil rumme både kundeservice, rådgivning og undervisning. Som økonomisupporter er det vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt med mange bolde i luften, og at du løser alle opgaver med kvalitet.

God hjælp tager den tid, den tar’, – derfor yder SPY fri support til kunderne.

Arbejdsstedet er fra hjemmekontoret eller kontoret i Ikast.

Nogen af dine arbejdsopgaver vil være:

  • Hjælpe kunder med problemstillinger / optimering af ERP integration og bogføringsrutiner.
  • Hjælp til integration af kundernes ERP-system mm.
  • Udarbejde dokumentation, guides mm.
  • Medvirke i processen om at forbedre økonomifunktioner i SPY system
  • Workshops med kunder

Dine øvrige arbejdsopgaver, som også vil fylde din hverdag, kan du selv være med til at præge sammensætningen af alt efter dine interesser og kompetencer.

Hvem er du?
Du har en kommerciel indstilling og forstår betydningen af god kundeservice. Du er struktureret, elsker at lave lister, og du følger altid dine opgaver til dørs. Du er en udpræget holdspiller, og du udviser stort engagement for dit arbejde.

Det er vigtigt, at du ser positivt på udvikling og nye tiltag, da systemet udvikles i takt med den teknologiske udvikling og kundernes behov.

  • Du har en forståelse for økonomi og regnskab
  • Du har god system forståelse og er ikke bange for teknik
  • Du kan tage ansvar og tør tage selvstændige beslutninger
  • Du fungerer bedst uden for mange fremmedord, powerpoints og buzzwords
  • Du brænder for at gøre en forskel

Du tilbydes
Et attraktivt og ansvarsfuldt job i en vækstvirksomhed, som gør tingene anderledes og har en ny tilgang til software til mode- og livsstilsbranchen. Innovative, imødekommende og ligefremme kollegaer, som holder til i nogle ekstremt flotte og velindrettede lokaler, som inspirerer til nye ideer og kreativitet. Alle medarbejdere brænder for at gøre en forskel, og det er rigtigt vigtigt, at du også brænder for dit job. Der er gode muligheder for udvikling og indflydelse i stillingen. Organisationen er flad, uden titler og gør en dyd ud af ikke at blive for it agtige – men er nørdet på den fede måde.


SPY er vanedannende IT til modebranchen. SPY har stor succes med deres webbaserede IT-system, som de udvikler, sælger og yder support på til virksomheder i modebranchen. Virksomheden blev udviklet i 2008, og SPY er et system, der styrer og forbedrer hele processen fra tegneblok til tøjbutik, og med udgangspunkt i brugeren. Idéen med SPY er at gøre den enkelte bruger bedre til sit arbejde. Virksomheden er beliggende i Ikast. Se mere om SPY: www.spysystem.dk


Send din ansøgning og CV til PRO&CO, hurtigst muligt, via knappen “Søg stillingen”. Ansøgningerne behandles løbende.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Kristine Axelsen
kba@proogco.dk
Tlf.: 96603201
Tlf.: 60474781
Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt