Tilbage til forsiden

Det siger brugerne

For mig fungerer systemet fantastisk! Det er simpelt, enkelt og logisk. Jeg får stort udbytte af at kunne forberede mig, uanset hvor jeg er. Jeg er hele tiden opdateret. Jeg har firmaet med i tasken. Det er det nemmeste system jeg har arbejdet med og jeg vil anbefale det til andre uden at blinke.

- Søren Boeriis, Sælger og Brand Manager, Choice.


Systemet gør at jeg på kort kan få overblik over min virksomhed. Det har for os helt sikkert været tidsbesparende og vi har minimeret vores fejl. Vores sælgere og agenter er kommet tættere på firmaet og selv de medarbejdere som er ”it-forskrækket” er lynhurtigt blevet fortrolige med Spy. Der er altid hurtig respons, hvis vi har spørgsmål. Budget mulighederne i systemet er supernemme og giver alle et hurtigt overblik over vores indsalg. Vi har reduceret vores varelager væsentligt uden ekstraarbejde og vores kunder oplever det som en god service at de altid kan tilgå vores lager. Jeg kan anbefale Spy til andre, det har klart været en god investering for os.

- Lars Sandgaard, Direktør, Gozzip / Deluca.


Den måde Spy fungere på er god. Det er utroligt let at komme i gang med og hjælper mig med at arbejde struktureret.

- Steen Nissen, Sælger, Isay.


Spy har en letforståelig brugerflade, der er meget få begrænsninger og det er nemt at integrere med vores transportører. Systemet giver overblik på alle felter. Man kan mærke at de kender vores hverdag og at de kun arbejder med mode og tekstilkunder.

- Ole Nielsen, Lagerchef, Pardon / Choice.

Systemet sparer tid for mig, det giver mig overblik og mine kunder oplever det som professionelt. Jeg er ikke den helt store IT-nørd, men endelig er der et system jeg kan finde ud af.

- Lene, Sælger / Indehaver, Gozzip / Deluca.

Det er nemt, hurtigt, realtime og brugervenligt. Det er et kanon salgsværktøj og gør at vi kan yde god service til vores kunder. Jeg har mit firma med mig overalt.

- Christian Löwen, Direktør, Caddis Fly.


Systemet gør min hverdag nemmere, jeg har styr på tingene. Det er nemt at bruge og jeg kan hele tiden følge med på en nem og logisk måde. Det er meget brugervenligt for os i huset, men også for sælgere, agenter og kunder. Det er vildt smart at vores kunder selv lægger ordrer på vores lagervarer. Spy har gode check funktioner, så man ved man ikke glemmer noget, det gør at vi kan yde en super service for vores kunder. Hvis vi har spørgsmål bliver vi hjulpet lynhurtigt og på et letforståeligt sprog. Det er rart at de forstår vores hverdag.

- Helle Visgaard, koordinator, Gozzip / Deluca.


SPY er absolut det mest fantastiske system at arbejde med på salg! Jeg har en masse dejlige værktøjer så det kun tager få sekunder at blive opdateret på den enkelte kunde, stocklister, tidligere kollektioner, budgetter…..m m. Jeg har altid Spy lige ved hånden, tager et splitsekund så er jeg på. Mine kunder sætter stor pris på deres ordrebekræftelser, som er meget nemme at gennemskue. De tager f.eks ikke længere selv foto at de styles de har lagt ordre på, da der er billede ud for hver linje.
En bemærkning jeg tit hører : ” Åh du har det der smarte system”.

- Solveig Brok-Jørgensen, Sælger, Aya Naya.


Det er et super visuelt salgsredskab, for mig er det en oplevelse, da det er nemt at bruge og forstå. Spy lytter til vores ønsker og udvikler hele tiden systemet. Vi får altid hurtig hjælp, hvis vi har spørgsmål. Spy er nytænkende i forhold til hvad vi har prøvet før.

- Karina Skærlund, Salgskoordinator, Pardon / Choice.